Taką wykwintną Kanapkę proponuję na weekendowe śniadanie.
Wersja z bułką bezglutenową,lżejszą,nie rozpychającą,nie tuczącą.
Łosoś wędzony na zimno pysznie komponuje się z cebulką, dobrą oliwą z oliwek, pieprzem kolorowym z młynka i rukolą.
Bułkę Bezglutenową lub jaką lubicie
Łososia Wędzonego na zimno
Serek Kanapkowy np chrzanowy
Cebulę Czerwoną
Rukolę (sałata)
Oliwę z Oliwek
Pieprz Kolorowy z młynka
Robicie tak:
Bułkę smarujecie Serkiem, na serek plastry Łososia, na łososia krążki Cebuli.
Kanapkę polewacie delikatnie Oliwą z Oliwek, posypujecie Pieprzem i dekorujecie sałatą Rukolą.
Serwujecie i jecie.
Guten Apetit!
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz