Slowfood, zdrowa żywność, warzywa, owoce - dziś trendy, modne, polecane.
I ja kupiłam sokowirówkę i tworzę soki - owocowe, warzywne, mieszane.
Czekam na efekt zdrowia, odmłodnienia i wypięknienia:))
Tu polecam z dodatkiem buraka czerwonego - bogatego i polecanego.
Ważna wskazówka - sok z buraka świeżego lub z jego dodatkiem musi odstać noc w lodówce, wypity za szybko może spowodować mdłości.
Ja doświadczyłam, więc wiem co mówię.
Potrzebne wam:
Sokowirówka
Buraki czerwone
Marchew
Seler - korzeń
Jabłka
ew Fenkuł
Robicie tak:
- Buraki obieracie ze skórki, inne warzywa nie (ja nie obieram, jak macie inny program w głowie oczywiście obierzcie).
- Kroicie na mniejsze kawałki, chyba że macie wielką sokowirówę to w całości.
- I wkładacie, i wciskacie przycisk i się wyciska.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz