29.03.2020

Chrupiące Poduszeczki

Ciasto Francuskie zamroziłam dawno temu. I przyszedł na nie czas. Pomysł na biegu. Chrupiące, fit przekąski zjadłam ze smakiem. Posypka z  Chia samem i Czarnuszki nadała cały smak i chrupkość delikatnemu, rozpływającemu się w ustach ciachu. Mniam...

Potrzeba:
Ciasto Francuskie - w mojej szybkiej kuchni kupione gotowe.
Chia Samen - malutkie ziarenka
Czarnuszka

Robi się tak:
  1. Ciacho kroicie na małe kwadraciki.
  2. Układacie na papierze do pieczenia na blaszce.
  3. Posypujecie obficie Chia samem i Czarnuszką.
  4. Pieczecie na złoto ok 15 - 20 minut w 180 lub 200 stopniach na opcji góra - dół.

i już:)

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

kontakt: mar7garita@gmail.com

Nazwa

E-mail *

Wiadomość *